Plissegardin up and down - Ett snyggt solskydd till din bostad

Att välja gardiner kan kännas som ett litet beslut, men det är faktiskt mer avgörande för hemmets känsla än vad många kan tro. Plissegardiner är något som är otroligt snyggt, hållbart och ger hemmet en modern känsla och man kan även anpassa den så att det passar in perfekt hemma hos er och i den stil som ni har på er inredning.

En plissegardin up and down skyddar mot starka strålar från solen, insyn och ger även ett hemtrevligt intryck. Eftersom att ni kan välja vilket tyg, vilken montering och vilka funktioner som ni vill ha själva på era plissegardiner så kan ni enkelt få det precis som ni vill ha det hemma hos er.

Slitstarkt och snyggt med plissegardiner.

En stor fördel med en plissegardin up and down är att den inte bara har väldigt praktiska och bra funktioner, den är också snygg och går lätt att matcha in i hemmet då ni kan välja mellan många olika färger och mönster på dem väver som ni kan beställa. Ni kan också välja till något som skyddar upp till 60 procent mot solljus och den värme som annars genereras i hemmet. Själva manövreringen av plissegardiner up and down sköter ni med hjälp av linor och linlås som gör det smidigt och enkelt för dig att kunna hissa upp och ned plisséerna utan att det för den skull slits eller skadas.

Då väven är tillverkat i mycket slitstark polyester så är det väldigt lätta att hantera, ni kan tvätta dem utan att den blir ändrad i formen, de är också väldigt tåliga och slitstarka mot smuts och annat som kan göra gardiner fula i längden.