Boka hotell nära Jönköpings centrum

Ska du boka hotell i Jönköping? Då finns det ett bra alternativ, nämligen Villa Björkhagen AB. Hos dem finns det flera olika bra boendealternativ:

  • Stuga med självhushåll
  • Stuga med hotellstandard
  • Hotellrum
  • Bungalows

Sedan finns det även campingplatser, om det är så att du föredrar att ta med dig husvagn, husbil eller tält.

Kanske det är så att du ska ta med familjen på semester runt om i Småland och Jönköping är ett av era stopp. Denna stad har mycket att erbjuda, så det är inte fel att boka in en eller ett par nätter här.

I Jönköping finns det bra hotell och andra boendealternativ

Hos Villa Björkhagen kan du boka hotell i Jönköping, eller välja att bo i någon av deras stugor. Nära dessa stugor finns det ett äventyrsbad. Det finns olika stugor, i olika storlekar och med olika standard. Det finns även en huvudbyggnad, där det blir mer som att ha ett hotellrum.

I Jönköping finns det gott om saker att göra och saker att titta på. Bland annat finns det gott om museum. Du har till exempelvis Tändsticksmuseet. Det är ett fabriksmuseum som ligger i samma lokaler som den första tändsticksfabriken i staden. Ett annat museum är Jönköpings länsmuseum. Missa inte heller att ta ett besök på Dag Hammarskjölds födelsehus eller på John Bauermuseet.

Stanna över i Jönköping

För att få ut det mesta av ditt besök i Jönköping, så är det ju bra att boka minst en natt, gärna flera. Det på hotell eller hyra stuga. Du kan även välja att campa, det på flera olika sätt.